ALIANCES I COL·LABORACIONS

Integra Pirineus compte amb el suport i la col·laboració d’entitats, empreses i institucions per expandir les oportunitats per a les persones en risc d’exclusió.

Teixim una xarxa amb la qual compartir idees, recursos i suport mutu. Creiem en el treball en xarxa per contribuir a crear una societat més inclusiva, justa i compromesa.

Confiem plenament en la col·laboracióper tal de continuar creixent hem de cooperar i treballar amb xarxa amb les entitats del territori.

Formem part de:

Federació ALLEM

ALLEM és una federació d’entitats socials, sense ànim de lucre, dedicades al suport de persones amb discapacitat intel·lectual de les comarques de Lleida. 

Des d’IP treballem conjuntament amb ALLEM, els àmbits en els quals solem col·laborar són la formació i projectes comunicació com campanyes de sensibilització i reivindicacions pel dret a les persones amb discapacitat.

FEICAT

La Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya és l’associació que acull i representa les empreses d’inserció de Catalunya.

FEICAT ens acompanya en diferents fronts: representació davant les administracions públiques i les empreses privades per aconseguir més contractes de treball, informació de les convocatòries de subvencions i altres ajudes econòmiques, acompanyament legal, crear xarxa al territori, etc.

Taula Salut Mental Alt Urgell

La Taula Salut Mental Alt Urgell té com a objectiu organitzar un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu de tots els agents implicats per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori.

La col·laboració amb la Taula ofereix a IP un lloc on poder compartir i col·laborar en matèria de salut mental en l’àmbit territorial.

AEAU

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell és una associació sense ànim de lucre, que aplega tota mena d’empreses i empresaris, sense limitació de mida, sector o estructura.

L’AEAU ens acompanya en diferents fronts: la cohesió del teixit empresarial de la comarca, tenir interlocutors, defensors i representants davant les institucions públiques i privades, interrelacions amb les empreses de la comarca per afavorir sinergies, formació, assessorament gratuït sobre consultes o dubtes de l’activitat empresarial i professional, etc.

Clúster Bioenergia Catalunya

El Clúster Bioenergia Catalunya és una associació sense ànim de lucre que representa el sector professional de la bioenergia a Catalunya.

Col·laborar amb el Clúster Bioenergia Catalunya ens aporta: un seguiment i acompanyament permanent, treball en equip, ja que impulsen projectes col·laboratius per promoure la cooperació entre empreses i persones, coneixement i informació per tal que puguem anticipar-nos als canvis tecnològics, socials i ambientals del futur, projectes col·laboratius amb impacte social i ambiental en el territori.

Coop57

Coop57 és una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal, contribuir a la transformació social de la nostra economia i de la nostra societat.

Format part de Coop57 ens aporta: La possibilitat de finançament a través de la intermediació financera. Des d’un vessant que fomenti el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris. 

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és un nou espai de trobada i coordinació que neix amb l’aposta clara d’impulsar l’economia social i cooperativa en aquest territori.

Format part de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu ens aporta: visibilitat, suport, acompanyament,  promoció a la inserció de treballadors en risc d’exclusió, actuacions per conèixer i aprendre els models d’empresa cooperativa, eines, recursos, etc.

Taula de capacitats diverses de l’Alt Urgell

La Taula de capacitats diverses de l’Alt Urgell té la finalitat de crear un espai de participació per generar propostes d’acció que afavoreixin la inclusió de les persones amb discapacitat. 

Amb aquesta col·laboració IP té accés a un espai d’intercanvi d’informació, coordinació i recerca per tal de facilitar l’accés als recursos i serveis en matèria de discapacitat corresponent al territori a través de polítiques i accions de proximitat.

Dincat

Dincat és la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.

Amb aquesta col·laboració IP té la coordinació, representació i defensa dels nostres interessos per part de Dincat.

Col·laboradors:

La Fundació Catalunya la Pedrera propietària de la finca “Reserva de la Muntanya d’Alinyà” ens cedeix a Integra Pirineus l’aprofitament forestal d’aquesta finca per tal que s’exploti sota els criteris de Gestió Forestal Sostenible.