Fes-te soci

el bosc et necessita

El suport individual de persones com tu ens permet gestionar el bosc de manera sostenible i crear nous llocs de treball per a persones en situació o risc d’exclusió, especialment les que tenen una discapacitat Intel·lectual o trastorn de la salut mental.

Quant pots aportar mensualment? 

 

Nosaltres volem comptar amb el teu suport, volem que creguis amb Integra Pirineus i et sentis part d’aquest projecte, però sobretot volem que estiguis còmode amb la teva decisió. 

tria la teva quota: tu tries la xifra!

Aquí al costat pots calcular que implica la teva donació, quan et podries desgravar i quina és la despesa real. Aquesta xifra està calculada amb imports totals (ja que la desgravació és anual) però pots escollir si vols aportar mensualment, trimestralment o anualment. 

Si no saps per quin import començar…et deixem unes idees d’imports per adquirir material que necessitem.

 

 

Two columns
Vertical
Horizontal
Calcula la despesa real de la teva aportació
Resultat
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Per fer aquests càlculs, comptabilitzem que amb 50 cèntims podem gestionar 1m2 de bosc. També es comptabilitza que per fer una dutxa d’entre 8 i 10 minuts gases 0,084 m3 d’aigua i que un cotxe de gasolina té un consum mitja de 8L/100km i 2,35 kg de CO2 per litre gastant 0,188 kg per km. Aquestes xifres són una mitjana, ja que cada actuació forestal és diferent i, per tant, pot estar subjecte a canvis.

Beneficis de fer-se soci

Ser solidari compta el doble!

Deducció del donatiu: Els primers 250 € que facis desgravaran al 80%. A partir de 250 € serà d’ un 40%. Això comptabilitza qualsevol donació que facis a qualsevol entitat. Clica aquí per més informació. 

Ajudes a la inserció social i laboral de les persones en situació o risc d’exclusió, especialment les que tenen una discapacitat Intel·lectual o una malaltia mental del territori.

La teva col·laboració és un exercici de responsabilitat social. Gràcies a la teva aportació estàs millorant la vida de les persones. 

Potencies la Gestió Forestal Sostenible als boscos del Pirineu. Gràcies a la teva donació estàs garantin la perpetuïtat dels valors ecològics, socials i econòmics dels ecosistemes forestals del nostre territori. 

Fes-te soci o sòcia!