Voluntariat

Per ser persona voluntària és requisit tenir estabilitat emocional, responsabilitat i compromís per al desenvolupament de l’activitat voluntària.

Si vols ser persona voluntària escriu-nos i parlem de com pots col·laborar.

Pots ajudar-nos sent persona voluntària a la Seu d’Urgell o Puigcerdà.

  Que he de fer per ser persona voluntària?

  Les condicions que han de complir les persones o entitats (públiques o privades) que vulguin ser voluntàries o col·laboradores d’Integra Pirineus son:

  • Fer una entrevista inicial.
  • Omplir els fulls d’inscripció com a persona voluntària o entitat col·laboradora.

  Fes-te persona voluntària:

  Per què fer un voluntariat?

  Convertir-te en agent de canvi: Vols posar el teu granet de sorra perquè millorin les coses? Amb el teu voluntariat podràs ajudar a millorar la societat i preservar medi ambient.

  Protegir la naturalesa: Et dol veure com s’està deteriorant el nostre planeta? Fer-te voluntari d’una organització que desenvolupi programes com Integra Pirineus és una manera de contribuir a la protecció i cura del medi ambient.

  Crear llaços amb la teva comunitat: Quan et converteixes en persona voluntària d’una organització de la teva comunitat t’impliques, ajudes i coneixes en el teu entorn més proper.

  Finalment, es tracta d’una activitat altament satisfactòria: El 96% de les persones voluntàries es mostren molt satisfetes amb el seu voluntariat i l’organització en la qual el desenvolupen, segons l’últim informe de la Plataforma del Voluntariat d’Espanya.