EMPRESES SOLIDÀRIES

Des d’INTEGRA PIRINEUS creiem en el treball en xarxa per contribuir a crear una societat més inclusiva, justa i compromesaEl treball amb les empreses ens permet expandir les oportunitats per a les persones en situació de risc d’exclusió.

Us convidem a col·laborar per a poder exercir la vostra responsabilitat en l’àmbit social i formar part dels nostres projectes.

Gràcies per ser una empresa solidària

 

 Des d’Integra Pirineus busquem empreses solidàries que vulguin col·laborar de manera puntual amb la nostra entitat. Qualsevol aportació que puguis fer anirà destinada a millorar la vida de les persones en risc d’exclusió social i als boscos del Pirineu.

Si no saps per on començar, et deixem uns exemples del material que actualment necessitem. Però si aportes altres xifres, ho utilitzarem per destinar-ho a altres feines forestals. 

Vols Col·laborar? Tu tries la xifra que millor s’ajusti a la teva empresa.

 

QUINA APORTACIÓ POTS FER? deixa’ns les teves dades

Beneficis de la col·laboració empresarial

Mesura alternativa al compliment de la LGD: es pot compensar amb una donació en cas que l’empresa no pugui contractar persones amb discapacitat o no es compleixi la quota de reserva.

Millora de la Imatge: 8 de cada 10 consumidors prefereixen marques i productes sostenibles*.

Deducció del donatiu: Les empreses es poden deduir  l’impost de societats del 40%. En el 3er any consecutiu per premiar el 50%.

Retenció i atracció de talent: 9 de cada 10 treballadors prefereixen treballar per a empreses sostenibles i responsables.

Altres maneres de col·laborar

  • Contractant directament els serveis i personal d’Integra Pirineus.
  • Oferint pràctiques formatives laborals.
  • Realitzant una prestació gratuïta o sense guanys: logística, impremta, espais publicitaris…
  • Fent una col·laboració econòmica puntual o patrocini material de treball. 
  • Promovent el voluntariat corporatiu: cessió d’hores de treball de professionals per col·laborar en activitats concretes.

El  teu suport ens ajuda a poder oferir una millor resposta a les necessitats i demandes de les persones ateses.