DONACIONS PER A PROJECTES

Podeu apostar per donar suport individual a projectes que ens permetin continuar creant nous llocs de treball per a persones en situació o risc d’exclusió, especialment les que tenen una discapacitat Intel·lectual o trastorn de la salut mental. També ens permet adquirir material per seguir cuidant els nostres boscos a partir d’una gestió forestal sostenible. 

MIRA QUINS PROJECTES TENIM EN MARXA PER PODER FER DONACIONS!

APOSTA PER LA ROBA DE PROTECCIÓ!

El material de protecció per les persones treballadores de bosc és essencial per poder desenvolupar la seva feina. Per aquest motiu des d’Integra Pirineus es va obrir un compte a Mi Aportación per poder fer donacions per protegir les persones treballadores. Gràcies a  aquesta aportació no sols estàs fent costat a una persona en concret, sinó al Pulmó de Catalunya i a tots els animals i persones que vivim en ella.

ENTRA AL CATÀLEG DONEM VIDA AL BOSC!

L’objectiu d’aquest projecte ha estat localitzar, a la comarca de l’Alt Urgell, 28 enclavaments estratègics per a la prevenció d’incendis forestals, i programar en cadascun les actuacions prioritàries encaminades a reduir la velocitat de propagació de grans incendis forestals, així com la seva intensitat i la virulència, facilitant la feina dels equips d’extinció. Creiem fermament que, de feina, n’hi ha molta per fer als boscos del Pirineu. El que ens falta és recursos per poder-la pagar!

Qualsevol altra donació: Fes un Bizum amb el codi 05818

1. Obre l’aplicació del teu banc i clica a: Enviar un Bizum. 2. Tria l’opció Fer un donatiu / Aportar a una causa solidària. 3. Afegeix el codi de l’entitat/de la campanya05818. Comprova que apareix automàticament Fundació Integra Pirineus com a destinatària. 4. Escriu l’import del teu donatiu i les dades requerides. Prem Confirmar.

Beneficis de la teva col·laboració

 Deducció del donatiu: Els primers 250 € que aportis desgravaran el 80%. A partir de 250€ es pot deduir un 40% de l’import. 

Ajudes a la inserció social i laboral de les persones en situació o risc d’exclusió, especialment les que tenen una discapacitat Intel·lectual o una malaltia mental del territori.
La teva col·laboració és un exercici de responsabilitat social.
Potencies la Gestió Forestal Sostenible als boscos del Pirineu.