RECONEIXEMENTS

Des d’Integra Pirineus hem tingut la sort que els nostres projectes hagin estat reconeguts per diverses entitats i premis, com els següents:

El projecte “Donem Vida al Bosc” d’Integra Pirineus va ser premiat en la VI edició del programa de transformació social B-Value, impulsat per Fundació Banc Sabadell i Fundació Ship2B i coimpulsat per la Fundació Juan Entrecanales de Azcárate.

El programa d’acceleració B-Value és una iniciativa per a entitats socials que promou la transformació del tercer sector a través de la innovació. De les 40 entitats que van iniciar el programa, 10 d’elles van ser seleccionades com a finalistes.

El projecte “Donem Vida al Bosc” d’Integra Pirineus va obtenir un dels 10 guardons que en 2021 s’entregaven a la VI edició dels Premis a la Innovació Social 2021 atorgats per la Fundació “la Caixa”.

Aquests premis són un reconeixement als projectes socials amb visió innovadora que han aconseguit una transformació directa en la societat. Per l’edició d’enguany, havien estat seleccionats prèviament 602 projectes d’arreu de l’Estat Espanyol i s’han concedit un total de 10 premis, dotats amb 15.000 euros cadascun.

El projecte “Donem Vida al Bosc” d’Integra Pirineus va ser un dels 6 triats per formar part d’Arrelat l’Alt Urgell i Aran 2021.
Un matchfunding a través de la plataforma Goteo que va recavar 11.936 euros de donants privats i empreses.