Som Rurals, Som de Muntanya (SR-SdM)

Som Rurals, Som de Muntanya (SR-SdM)

Aquest projecte busca oferir atenció a persones amb discapacitat i/o trastorn de la salut mental que viuen a la comarca de l’Alt Urgell. Per fer-ho desplegarà serveis de suport de proximitat a persones en situació de vulnerabilitat, que veuen agreujada la situació d’aïllament pel fet de viure en territoris rurals i de muntanya.

Som Rurals, Som de Muntanya és un projecte impulsat i coordinat per la federació d’entitats ALLEM amb col·laboració amb diferents entitats per desenvolupar-ho a les comarques de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran. L’objectiu final del projecte és identificar les necessitats existents a l’hora d’apropar suports socials flexibles per a la vida, acord amb les necessitats i preferències de les persones que viuen a les zones rurals i de muntanya.

Les altres entitats que participen al projecte són: Adda (Vall d’Aran i Alta Ribagorça), Alba Jussà (Pallars Jussà i Pallars Sobirà), Associació Alba (Segarra i Noguera), Amisol (El Solsonès), L’Olivera (Urgell) i Talma (Garrigues).

SR-SdM és finançat pels Fons Europeus Next Generation, a través del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 de l’Estat Espanyol i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.