DONEM VIDA AL BOSC

Des d’INTEGRA PIRINEUS hem posat en marxa el projecteDONEM VIDA LA BOSC

Una campanya de Matchfunding: amb la idea de finançar una campanya de comunicació audiovisual atractiva i uns protocols d’actuació rigorosos tant per les grans empreses com pels propietaris forestals.

Actualment, gràcies al Matchfunding hem dut a terme un catàleg amb 28 actuacions forestals urgents amb les quals pots ajudar. El vols revisar?

  Els fruits a recollir de la futura campanya

  Crear nous llocs de treball per a Persones en situació o Risc d’Exclusió, especialment les que tenen una Discapacitat Intel·lectual o una Malaltia Mental”.

  • Fer “Gestió Forestal Sostenible” als boscos dels Pirineus.
  • Reduir el risc de propagació d’incendis forestals.
  • Aprofitar les restes forestals per produir biomassa que s’utilitzi com a combustible.
  • Millorar la biodiversitat.
  • Conscienciar les grans empreses de la importància de destinar recursos per a donar valor del nostre patrimoni natural.
  • Conscienciar a les administracions de la importància de la Gestió Forestal Sostenible per al futur dels boscos que ens envolten

   

  Creiem fermament que, de feina, n’hi ha molta per fer als boscos del Pirineu.

  El que ens falta és recursos per poder-la pagar!

  És per aquest motiu, que volem anar a buscar més enllà dels canals habituals (propietaris i administracions) per tal de disposar dels recursos necessaris per gestionar els nostres boscos, al mateix temps que s’amplien les possibilitats laborals en un territori en ple procés de despoblament i abandonament.

  A qui s’adreça aquest projecte?

  Persones, entitats o empreses sensibilitzades amb la inserció sociolaboral de Persones en situació o Risc d’Exclusió, especialment les que tenen una Discapacitat Intel·lectual o una Malaltia Mental del Pirineu.

  Persones, entitats o empreses conscienciades amb la importància de la gestió forestal sostenible al Pirineu.

  Persones, entitats o empreses amb interès en atraure al Pirineu recursos econòmics de grans empreses a favor del medi ambient i la inserció sociolaboral.

  Grans empreses, inicialment que operin a Catalunya, amb sensibilitat mediambiental que estiguin disposades a destinar els recursos de la seva RSE a promoure la inserció sociolaboral de PREDDIM a través de la Gestió Forestal Sostenible dels boscos del Pirineu.