La finalitat de la trobada és promoure la inserció social i laboral de persones amb discapacitat o risc d’exclusió oferint un acompanyament guiat per millorar la seva qualitat de vida.

Persones treballadores de la Fundació Integra Pirineus s’han reunit a La Seu d’Urgell amb l’alumnat que cursa els Itineraris Formatius Específics (IFE).  Per tal d’exposar-los les possibilitats d’integració laboral que s’ofereixen des del Centre Especial de Treball (CET) que Integra Pirineus té ubicat al municipi alt urgellenc.

L’alumnat dels Itineraris Formatius Específics, amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada, valoren diferents possibilitats per tal de seguir la formació professional ordinària i aconseguir, per mitjà del treball, la plena inclusió social.

En aquesta línia, Integra Pirineus, els ha parlat de la tasca que desenvolupa l’entitat al territori, especialment la que es duu a terme a través del Centre Especial de Treball, que té per objectiu principal realitzar un treball productiu amb la finalitat d’assegurar un lloc de treball remunerat.

L’alumnat de l’IFE i les persones treballadores d’Integra Pirineus han pogut compartir reflexions i inquietuds, valorant diferents línies d’actuació i itineraris.