El proper 4 de juliol a les 19h es presentarà la memòria del darrer any amb els principals resultats de les tres àrees d’actuació: la laboral, sociolaboral i social per tal que el públic pugui conèixer amb molta més profunditat l’entitat. També es mostrarà les xifres i accions més rellevants que s’han desenvolupat durant el 2023 per poder-ne fer balanç amb les persones treballadores.

Durant l’acte es podrà conèixer el nombre total de persones treballadores, les persones que s’han atès gràcies als diferents programes que gestiona l’entitat i també les empreses i entitats col·laboradores d’Integra Pirineus. També es podrà veure xifres relacionades amb la gestió forestal sostenible que desenvolupa l’entitat als boscos dels Pirineus i la resta de serveis que es pot prestar.

Aquest acte es celebrarà al nou local d’Integra Pirineus situat al carrer Llorenç, Tomàs i Costa, número 58 de la Seu d’Urgell. D’aquesta manera, aquesta vetllada també servirà com a inauguració formal dels nous despatxos i que totes aquelles persones que ho desitgin el puguin visitar. Aquest acte es tancarà amb una conversa més informal on les persones podran veure el local, interactuar i/o resoldre dubtes amb les persones treballadores.