Integra Pirineus ha celebrat aquest diumenge un acte per agrair la col·laboració dels més de 80 cofinançadors que han permès recaptar 11.936 euros pel projecte Donem vida al bosc.

Aquest diumenge la Fundació Integra Pirineus duia a terme un esdeveniment emmarcat dins del projecte “Donem vida al bosc” que ha aplegat una trentena de persones al Pla de les Forques de la Seu d’Urgell.

La Directora de la Fundació, Urgell Escriba, explica que “aquesta jornada s’ha dut a terme amb l’objectiu d’agrair la col·laboració de totes aquelles persones que han cregut en el projecte i han col·laborat en el matchfunding per dur a terme la iniciativa Donem Vida al Bosc. L’Entitat ha pogut recaptar pràcticament dotze mil euros amb la col·laboració d’una vuitantena de cofinançadors. El compromís “la solidaritat de tots ells ens anima a seguir treballant amb il·lusió”.

“Donem vida al bosc és un projecte que té per objectiu conscienciar a grans empreses que operen a Catalunya perquè destinin els recursos econòmics de la seva Responsabilitat Social Empresarial a la gestió dels boscos del Pirineu”. Escribà afirma que “la nostra prioritat és fer una gestió forestal sostenible per poder donar oportunitats laborals a les persones en situació o risc d’exclusió social, especialment les que tenen una discapacitat o malaltia mental”.

Durant l’acte s’ha realitzat un itinerari interpretatiu, explicat per l’Enginyer de Forest d’Integra Pirineus, Juan Antonio Arévalo Vázquez, on s’ha exposat les diferents actuacions de gestió forestal sostenible que s’han dut a terme a la zona del Pla de les Forques. Així com, també s’ha fet entrega de les recompenses per les aportacions rebudes a través del micromecenatge.

En referència a l’estat actual del projecte, l’entitat ja disposa de l’estudi de les empreses a les quals s’adreçarà i està treballant amb el catàleg d’actuacions susceptibles de ser finançades.
Pròximament iniciarà la campanya de comunicació.

Diumenge, 24 d’octubre de 2021