Dijous 21 a les 19:00h de la tarda hi haurà una presentació de l’entitat i la memòria d’activitats del 2022 d’Integra Pirineus per tota la ciutadania a la 3a planta de l’edifici de les Monges (CETAP) de La Seu d’Urgell. En aquest acte es podrà conèixer les 3 principals línies d’actuació amb les tasques laborals, sociolaborals i socials que es duen a terme. També es mostrarà totes les xifres i accions desenvolupades durant la darrera anualitat per poder-ne fer balanç amb tots els treballadors i també fer que el públic assistent descobreixi amb més profunditat l’entitat.

Durant l’acte es podrà conèixer el nombre total de persones treballadores, les persones que s’han atès amb els diferents programes que gestiona l’entitat i també les empreses i entitats col·laboradores d’Integra Pirineus. Allà també es podrà veure la gestió forestal sostenible que es desenvolupa als boscos dels Pirineus i la prestació de serveis que s’ofereix des d’aquesta entitat. Per acabar, s’explicarà quines novetats s’estan desenvolupant al llarg d’aquest 2023 i les accions previstes futures.  Per tal de tenir un control d’aforament, s’agrairia que les persones interessades a venir a l’acte omplin aquest formulari d’inscripció.

PRESENTACIÓ DELS PROGRAMES:
Prèviament a aquesta presentació, el mateix dijous a les 11:00 del matí s’aprofitarà per presentar els programes que es desenvoluparan a la comarca de l’Alt Urgell durant els propers mesos i que recentment han donat el tret de sortida. Aquests programes van destinats a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en risc o en situació d’exclusió social, persones amb discapacitat i/o trastorn de la salut mental i persones joves de 16 a 30 anys, especialment a les que presenten problemàtiques de salut mental i malestar emocional.

Un acte similar també es realitzarà el dimarts 26 a les 19:00h al Museu Cerdà de Puigcerdà on es presentaran els programes que gestiona Integra Pirineus en aquesta comarca i anirà acompanyat per una presentació d’experiències reals de persones que han participat anteriorment a aquests programes i també una explicació de totes les accions que s’han desenvolupat els darrers mesos.

Les persones interessades a participar-hi o que vulguin tenir més informació dels programes, es poden posar en contacte amb Integra Pirineus enviant un correu electrònic a info@integrapirineus.com o trucant a 973 35 29 66.